Snel zoeken

Klanten

AMR-ICT

AMR-ICT

AMR ict levert u onafhankelijk en zelfstandig ICT oplossingen en diensten op basis van kennis. Dankzij innovatieve combinaties van nieuwe en bewezen technologie, worden oplossingen ontwikkeld en geïmplementeerd. Echte specialisten die verder kijken dan alleen de techniek, leveren u professioneel aanvullende ondersteuning. Maar dat niet alleen. Ze kunnen zich inleven in de specifieke problematiek van de opdrachtgever en hebben het vermogen om sterk oplossingsgericht mee te denken. AMR ict stelt zich tot doel ICT omgevingen structureel te verbeteren en ICT investeringen transparant te maken. Hierbij staat de behoefte en doelstelling van elke afzonderlijke organisatie centraal. Samen met de opdrachtgevers wordt een pakket van eisen en wensen opgesteld en binnen het gestelde budget naar de beste oplossing gezocht. De bedrijfsvoering van AMR ict is dan ook gericht op het opbouwen en onderhouden van langdurige relaties met ondernemingen, instellingen en overheden.
CFO for a day

CFO for a day

CFO FOR A DAY is een NOAB-gecertificeerd administratiekantoor dat het iets anders doet. CFO FOR A DAY is er namelijk niet om de geschiedenis te herschrijven, maar wil samen met de ondernemer kijken naar het heden en de toekomst. Er wordt verder gekeken dan alleen de cijfers en financiën van een organisatie. Het ondernemerschap heeft structureel onderhoud nodig. Om te blijven groeien moet dat volgens CFO FOR A DAY op een vernieuwende en flexibele manier.
Guldemeester B.V.

Guldemeester B.V.

Guldemeester B.V. is een jonge, enthousiaste en dynamische organisatie die zich bezighoudt met vastgoed- & projectmanagement in de ruimste zin van het woord. Of het nu gaat om het adviseren omtrent onderhoudsbeleid, het maken van een MeerjarenOnderhoudsplan, het opstellen van een gebouwdossier of de totale begeleiding van een nieuwbouw- of renovatieproject. Eén aanspreekpunt, klanten ontzorgen, flexibiliteit en snel anticiperen zijn kernwaarden binnen Guldemeester B.V. De organisatie streeft naar langdurige relaties waarbij zij niet worden gezien als een extern adviseur, maar als een verlengstuk van de eigen organisatie.
Hans Janssen

Hans Janssen

De fundamenten van Hans Janssen zijn gelegd in oktober 1996. In 25 jaar tijd heeft het eenmansbedrijfje waarmee werd gestart zich ontwikkeld tot een zeer gespecialiseerd betonboorbedrijf waarbij de werk- zaamheden zich richten op betonboor, zaag- en kapwerk in beton, steen en asfalt. Het steeds vaker ingeschakeld worden op grotere en complexere werken zorgde voor een dusdanige snelle groei dat de garage aan de Raadhuisstraat van waaruit werd gewerkt, in augustus 2002 werd verruild voor een nieuw pand op het Business Park Stein te Elsloo. Veiligheid, gezondheid en milieu staat bij Hans Janssen BV hoog in het vaandel. Bovendien streven ze daarmee naar continue verbetering op deze gebieden. Voor meer informatie over het bedrijf klik op het logo om de website te bekijken.
Roger Jadoul
Maak Job Search Agent

Laatste vacatures

Job Banner

Onze klanten